Ταλιμπαν Αφγανισταν - Έκτακτο δελτίο: Κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στο ... - Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν.

ads/wkwkland.txt

Ταλιμπαν Αφγανισταν - Έκτακτο δελτίο: Κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στο ... - Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν.. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν.

Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων. Συνεχίζουν οι ταλιμπάν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν».

Οι γυναίκες διαδηλώνουν ένοπλες ενάντια στους Ταλιμπάν ...
Οι γυναίκες διαδηλώνουν ένοπλες ενάντια στους Ταλιμπάν ... from images32.inewsgr.com
Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων. Ένοπλοι ταλιμπάν διασκεδάζουν σαν παιδιά σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια βίντεο ταλιμπάν παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται σε λούνα παρκ την ώρα που χιλιάδες. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως.

Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες.

Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο οπου παραγεται το οπιο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη. Αφγανικές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν από τους ταλιμπάν την περιοχή γκουζάρα στη δυτική επαρχία χεράτ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο άμυνας του αφγανιστάν. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται.

«.ως αποτέλεσμα πάνω από 100 τρομοκράτες ταλιμπάν. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως.

Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν φοβούνται την άνοδο των ...
Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν φοβούνται την άνοδο των ... from www.newsit.gr
Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε εν μέσω των θεατών ενός αγώνα πετοσφαίρισης στην επαρχία πακτίκα (νοτιοανατολικό αφγανιστάν), κοντά στα σύνορα με το πακιστάν, κυριότερου προπυργίου του δικτύου χακάνι. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του.

Στα χέρια των ταλιμπάν το τελευταίο προπύργιο στο βορρά.

Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. «κηρύχθηκε γενική αμνηστία για όλους (.), συνεπώς οφείλετε να επιστρέψετε με πλήρη εμπιστοσύνη στις καθημερινές συνήθειές σας» Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε εν μέσω των θεατών ενός αγώνα πετοσφαίρισης στην επαρχία πακτίκα (νοτιοανατολικό αφγανιστάν), κοντά στα σύνορα με το πακιστάν, κυριότερου προπυργίου του δικτύου χακάνι. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη.

Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Η υποστήριξη στο πρόσωπό του φθίνει στο αφγανιστάν. «κηρύχθηκε γενική αμνηστία για όλους (.), συνεπώς οφείλετε να επιστρέψετε με πλήρη εμπιστοσύνη στις καθημερινές συνήθειές σας» Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν.

Οι γυναίκες διαδηλώνουν ένοπλες ενάντια στους Ταλιμπάν ...
Οι γυναίκες διαδηλώνουν ένοπλες ενάντια στους Ταλιμπάν ... from images32.inewsgr.com
Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. «.ως αποτέλεσμα πάνω από 100 τρομοκράτες ταλιμπάν. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Αφγανικές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν από τους ταλιμπάν την περιοχή γκουζάρα στη δυτική επαρχία χεράτ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο άμυνας του αφγανιστάν. «κηρύχθηκε γενική αμνηστία για όλους (.), συνεπώς οφείλετε να επιστρέψετε με πλήρη εμπιστοσύνη στις καθημερινές συνήθειές σας» Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε εν μέσω των θεατών ενός αγώνα πετοσφαίρισης στην επαρχία πακτίκα (νοτιοανατολικό αφγανιστάν), κοντά στα σύνορα με το πακιστάν, κυριότερου προπυργίου του δικτύου χακάνι. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Συνεχίζουν οι ταλιμπάν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη.

ads/wkwkland.txt

0 Response to "Ταλιμπαν Αφγανισταν - Έκτακτο δελτίο: Κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στο ... - Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν."

Post a Comment